Friday, 5/31/2019
  • Fri, May 31, 7 AM - 9 AM (2 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers needed to assist with coffee set up, beverage service, and food for the Native Plant Conference

  • Fri, May 31, 7 AM - 9 AM (2 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers needed to assist with Check-in and registration for the Native Plant Conference

  • 11:00 AM NPC Hospitality

    Fri, May 31, 11 AM - 2 PM (3 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers needed to assist with lunch set up and beverage set up for the Native Plant Conference

  • Fri, May 31, 11 AM - 2 PM (3 hours)

    Registration is closed.

    Volunteers needed to assist with Check -in and registration for the Native Plant Conference

    FULL

  • Fri, May 31, 1:30 PM - 2:30 PM (1 hour)

    3 slots remaining

    Volunteers needed to assist with set up and during the sessions for Native Plant Conference. 

    Duties include:

    1. Signaling time and controlling lights
    2. Assisting with AV set up and alerting Friends staff to any issues
  • Fri, May 31, 2 PM - 5 PM (3 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers assist with late arrivals, questions, and hospitality clean up if needed.

  • Fri, May 31, 2:45 PM - 3:45 PM (1 hour)

    3 slots remaining

    Volunteers needed to assist with set up and during the sessions for Native Plant Conference. 

    Duties include:

    1. Signaling time and controlling lights
    2. Assisting with AV set up and alerting Friends staff to any issues
  • Fri, May 31, 4 PM - 5 PM (1 hour)

    3 slots remaining

    Volunteers needed to assist with set up and during the sessions for Native Plant Conference. 

    Duties include:

    1. Signaling time and controlling lights
    2. Assisting with AV set up and alerting Friends staff to any issues
Saturday, 6/1/2019
  • Sat, June 1, 7 AM - 9 AM (2 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers needed to assist with coffee set up, beverage service, and food for the Native Plant Conference

  • Sat, June 1, 7 AM - 9 AM (2 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers needed to assist with Check-in and registration for the Native Plant Conference

  • 11:00 AM NPC Hospitality

    Sat, June 1, 11 AM - 2 PM (3 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers needed to assist with lunch set up and beverage set up for the Native Plant Conference

  • Sat, June 1, 11 AM - 2 PM (3 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers needed to assist with Check -in and registration for the Native Plant Conference

  • Sat, June 1, 1:30 PM - 2:30 PM (1 hour)

    4 slots remaining

    Volunteers needed to assist with set up and during the sessions for Native Plant Conference. 

    Duties include:

    1. Signaling time and controlling lights
    2. Assisting with AV set up and alerting Friends staff to any issues
  • Sat, June 1, 2 PM - 5 PM (3 hours)

    2 slots remaining

    Volunteers assist with late arrivals, questions, and hospitality clean up if needed.

  • Sat, June 1, 2:45 PM - 3:45 PM (1 hour)

    3 slots remaining

    Volunteers needed to assist with set up and during the sessions for Native Plant Conference. 

    Duties include:

    1. Signaling time and controlling lights
    2. Assisting with AV set up and alerting Friends staff to any issues
  • Sat, June 1, 4 PM - 5 PM (1 hour)

    4 slots remaining

    Volunteers needed to assist with set up and during the sessions for Native Plant Conference. 

    Duties include:

    1. Signaling time and controlling lights
    2. Assisting with AV set up and alerting Friends staff to any issues
Tuesday, 6/18/2019
  • Tue, June 18, 9:30 AM - 11:30 AM (2 hours)

    24 slots remaining

    All new volunteers must attend Orientation and Training for Pesticides Safety, volunteer options, and the VolunteerHub system.